JIŽ DNES ‼️ ‼️ Prosíme o sdílení ‼️ ‼️
Milí přátelé,
nakupujete v obchodech Tesco? S potěšením vám oznamujeme, že od 15. července do 11. srpna máte jedinečnou možnost pomoci klientům Domova seniorů Komárov! Ve spolupráci s Tesco Šternberk jsme se dostali do soutěže o finanční dar ve výši 45.000 Kč, který bychom rádi využili na nákup speciálního vozíku pro naše klienty na snoezelen terapii ❤️
Jistě si říkáte, že tohle už jste někdy četli. Ano, na jaře jsme se do tohoto projektu také zapojili a snažili se finanční dar získat, ale bohužel se nám nepodařilo vyhrát. Věříme, že tentokrát to vyjde a přiblížíme se tak k našemu cíli.
Co je vlastně snoezelen terapie? Snoezelen terapie je obzvláště prospěšná pro seniory, protože může snižovat stres, zlepšovat náladu, podporovat komunikaci a stimulovat smysly, což vede k celkovému zlepšení kvality života. Jedná se o terapeutickou metodu, která používá různá barevná světla, zvuky, vůně a hmatové podněty k navození co největší pohody.
JAK MŮŽETE POMOCI? Je to jednoduché! Za každý nákup v Tesco Šternberk obdržíte žeton. Tento žeton pak můžete vhodit do nádoby při odchodu a zvolit náš projekt – Domov seniorů Komárov. 🌈
Jeden nákup = jeden žeton, což znamená, že každý váš nákup je důležitým příspěvkem k naší snaze získat potřebné finanční prostředky.
Na vozík pro Snoezelen terapii potřebujeme 160.000 Kč a toto je jeden ze způsobů, jak se přiblížit k tomuto cíli.
Sdílejte tuto informaci s přáteli, rodinou a všemi, kdo by mohl být ochoten přidat se k této skvělé věci!
Děkujeme vám za každý váš hlas a za veškerou podporu. 🙏❤️